Symposium ‘Samen Werken aan Waardecreatie’

“Mag ik jouw tijd tegen mijn energie, dan zorgen de buren weer voor jouw moeder.” Ondernemers, burgers en professionals werken steeds vaker op vernieuwende manieren samen aan een andere, meer duurzamere samenleving. Dat leidt tot Nieuwe Business Modellen. Voor het eerst is er nu inzicht in de succesfactoren van deze Nieuwe Business Modellen. Kern is waardecreatie die meer is dan geld verdienen. Hoogleraar Duurzaam Ondernemen Jan Jonker presenteert een praktisch werkboek met een ‘Doe Het Zelf’ methodiek voor het ontwikkelen van uw eigen Nieuwe Business Model.

Jan JonkerHet boek bevat o.a. tips en checklists, maar ook succesvolle Nieuwe Business Modellen ter inspiratie. Onmisbare informatie voor iedereen die alleen of samen de stap wil zetten in de nieuwe deeleconomie! Op het symposium maken bezoekers kennis met de praktijk. Co-auteurs gaan in workshops op de ‘doe het zelf’ methodiek in. Daarnaast zijn er ondernemers zoals Marieke Hart (Thuisafgehaald) en Maria van der Heijden (Women on Wings) die een praktische workshop geven over hun eigen succesvolle Nieuwe Business Modellen. Ook gaan vertegenwoordigers van conventionele en nieuwe business modellen met elkaar in debat om succesvolle toepassingen aan het licht te brengen. Na afloop is er alle gelegenheid om met andere ondernemers en professionals van gedachten te wisselen. Tot slot krijgen alle bezoekers een exemplaar van het boek mee naar huis.

Datum: 13-11-2014
Tijd: 13.30 uur Locatie: De Domkerk, Utrecht
Kosten: €195,- (Symposium + Boek)

Aanmelden kan via www.nieuwebusinessmodellen.info

NB: dit evenement wordt niet georganiseerd door SHIFT HAPPENS

Vind je dit een goed artikel? Deel het dan met je netwerk!

Sander Louis

Over Sander Louis

Sander Louis is oprichter van Shift Happens. Als marketeer van o.a. non-profits en culturele instellingen richt hij zich onder meer op de ontwikkeling van nieuwe media en evenementen. Met Shift Happens wil hij positief ingestelde mensen bijeenbrengen die werken aan slimme oplossingen voor belangrijke maatschappelijke uitdagingen.