Shift#3 over vertrouwen in de participatiesamenleving

Al voordat Koning Willem-Alexander het woord participatiesamenleving nieuw leven inblies, hadden wij van Shift Happens al bedacht dat we een avond rondom dat thema zouden organiseren. We konden toen niet bevroeden dat dat onderwerp zo actueel zou worden. We vonden – en vinden – het gewoon een heel belangrijk thema. Blij zijn we er natuurlijk wel om.

In deze Shift gaat het over vertrouwen in die participatiesamenleving. Dat is namelijk een van de kurken waar die nieuwe maatschappij op drijft. In de kolom hiernaast, lees je er meer over. En hier kun je je inschrijven.

Vind je dit een goed artikel? Deel het dan met je netwerk!

Petra Kroon

Over Petra Kroon

Petra Kroon is social journalist en vertelt verhalen over changemakers en social innovation. Dat doet ze via haar mediaproduktiehuis bureau goedgeefs. Zo heeft ze het concept bedacht voor de eerste glossy wereldwijd over sociaal ondernemerschap en was ze daar hoofdredacteur van. Ze is oprichtster van The Social Reporters, een netwerk van journalisten, fotografen en filmers die via social media live verslag doen van events. Ze heeft onder meer geblogd voor Skoll World Forum, het grootste internationale congres over sociaal ondernemerschap, en SOCAP/Europe, een internationaal congres over impact investing.: Sinds 2008 blogt ze op op haar eigen blog sociaalondernemen.nu. Haar motto: inspiring people to be part of a better world. Lees meer over bureau goedgeefs, volg Petra via Twitter, connect via Facebook of via Linkedin